De OOOO van 2022: geef uw stem!

Beste lezer,

Ons expertenpanel (Roland Van der Elst, Gert Bakelants, Guy Sips, Danny Reweghs, Patrick Casselman, Christophe De Rijcke, Jan Reyns, Kristoff Van Houte en Sam Hollanders) slecteerde 12 Belgen die in aanmerking komen als laureaat van de MMM Onterecht Onderbelichte en Ondergewaardeerde Onderneming van 2022.

In magazine n°202 leest u waarom dit dozijn werd genomineerd.

Hier is het aan u om een van de twaalf naar de eindwinst te stemmen. U krijgt daarvoor de tijd vanaf donderdag 18 augustus om 18u tot woensdag 24 augustus 18u.

De genomineerden met de meeste lezersstemmen krijgen respectievelijk 5, 3 en 2 punten. Mister Market Magazine geeft respectievelijk 4, 2 en 1 punten.

Het bedrijf met opgeteld de meeste punten, wordt de OOOO van 2022.

 

De peiling liep af op 24 augustus om 18u.

 

 

Posted on 18 augustus 2022 at 15:45

1 reactie

Comments (1)

  1. William Schoofs

    19 augustus 2022 at 11:12

    CFE is mijn OOOO kandidaat. Het is een turnaround verhaal met een groeiend orderboek. De aparte notering voor CFE en DEME is in de eerste plaats gedreven door het profiel en de groeiverwachtigen voor DEME, maar het geeft ook aan dat de referentieaandeelhouder AVH gelooft in een onafhankelijk genoteerd bouwbedrijf/ontwikkelaar. CFE zet in op vier activiteiten die complementair zijn: Bouw, Multitechnics, Ontwikkeling en Investeringen. Er is bovendien een speculatief kantje aan deze OOOO kandidaat: Vinci heeft immers 12% van de aandelen van CFE in handen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.