Huylenspiegel, een dienstmededeling

Beste abonnee, geïnteresseerde lezer,

De Belgische langetermijnrente op tien jaar zakte deze week voor het eerst in de geschiedenis onder de als definitieve bodem beschouwde 0%.

Dat betekent concreet dat, als u uw geld leent aan de Belgische overheid en dat pas in 2029 terugkrijgt, dat u daarvoor bijbetaalt.

Doe dat niet!

Als abonnee van Mister Market Magazine weet u uiteraard dat beleggen in Belgische aandelen volgens ons Zanna-model zijn deugdelijkheid al een hele poos overtuigend bewijst en over de lange termijn wél een mooie rendement biedt.

Dat blijven we doen, met plezier, ook al omdat veel Belgische aandelen op een interessant instapniveau noteren.

  • – – – –

Ik wens u voorts mede te delen dat ik een vennootschap heb opgericht, ‘Huylenspiegel bv’, die vanaf heden zal instaan voor de betalingen en ontvangsten met betrekking tot Mister Market Magazine.

Huylenspiegel kreeg een eigen ondernemingsnummer 0729.762.969, en een eigen bankrekeningnummer BE39 7360 5845 7419.

Indien u een jaarabonnement wenst te nemen of te vernieuwen, kunt u voortaan uw abonnementsbedrag van 175€ storten op het rekeningnummer van Huylenspiegel: BE39 7360 5845 7419.

Indien u een abonnement hebt of wil nemen via een maandelijkse domiciliëringsformule, zal voortaan de bv Huylenspiegel uw bank verzoeken maandelijks 14€ te storten op het bovenvermeld rekeningnummer.

Voor meer informatie: zie www.mistermarket.be/abonneren.

Bij Mister Market Magazine zelf blijft alles zoals het was. Huylenspiegel bv is immers gewoon voor 100% mijn eigen onderneming.

Met vriendelijke groet,
Pierre Huylenbroeck.

Posted on 4 juli 2019 at 12:41

Geen reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.