Nummer 193 van 31 maart 2022

Verkrijg volledige toegang tot deze site met een abonnement op Mister Market Magazine.

Interview met een dode supermeester: Charles Darwin. Wat heeft de evolutiebioloog met beleggen te maken? Veel veel meer dan u denkt. Ontdek het snel in dit nummer.

Waldorf selecteerde een jaar geleden 4 bedrijven die wel eens de volgende Apple of Tesla zouden kunnen zijn. Valt dat tegen zeg: van de 4.000 geïnvesteerde euro’s blijven er nog 2.319 over. Gelukkig weet de ervaren rot wat hij in deze situatie moet doen. Hij selecteert bovendien 3 nieuwe ‘Wormen’.

Beleggen is aartsmoeilijk en poepsimpel. Het hangt af van de definitie. Als dat neerkomt op aandelenselectie, is het te moeilijk voor woorden. Als het neerkomt op portefeuillebeheer, is het eigenlijk kinderspel. Wij spelen graag kinderspelen.

Poetin. Inflatie. Wereldwijde onrust… zouden we niet best onze beurswinsten veiligstellen nu we er nog hebben? Lees ons uitgebreid antwoord op deze vraag van velen.

Waarom eigenlijk zitten velen met die vraag hierboven? Immers, we sparen voor de zodanig lange termijn dat we sowieso inflatie, despoten en pandemieën tegenkomen. Wat maakt het uit? Veel, zo blijkt. Het zit tussen onze oren. We willen controleren, ook de dingen die we niet kunnen controleren. 

We analyseren het aandeel van Ackermans & van Haaren. Waarom? Omdat u ons dat vroeg.

En we geven ook onze mening over Telenet, Recticel, Argenx, Aalberts, UnifiedPost, Roularta, Sipef, D’Ieteren en IBA.

En over Arno.

 

Posted on 16 maart 2022 at 09:48

Geen reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.