Nyrstar: hoe schoon is de nieuwe lei van de sirene?

Beste abonnee,

Nyrstar is een lastige vogel voor ons, beleggers. Het bedrijf blijft maar sukkelen en verliezen opstapelen, terwijl het tegelijk een haast onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent.

Ik geef toe, ik ben gevoelig aan de Nyrstar-lokroep. Zelfs gisteren, na de publicatie van desastreuze resultaten, was mijn eerste reactie: 'Aha, deze correctie biedt een mooie instapkans.'

Ik zag het zo: ofwel is dat bedrijf structureel onleidbaar, ofwel is Port Pirie een zwart gat waarover schandelijk zonnig wordt gecommuniceerd, ofwel zijn de resterende zinkmijnen veel verlieslatender dan voorgesteld, ofwel schort er iets structureels aan de verwerkingslonen, ofwel snap ik er . . .

Verkrijg volledige toegang tot deze site met een abonnement op Mister Market Magazine.

Posted on 23 februari 2017 at 12:21

Tags:

2 reacties