Zanna’s beurs: Zetes, Cie des Alpes, Bekaert, Solvay, Zenitel

Beste abonnee,

Ik ben in mijn nopjes. Na een aantal teleurstellingen dit jaar – met name mijn E-trio (Exmar, Engie, Euronav) dat ik moest buitenzetten wegens een maandenlang volgehouden ondermaatse prestatie – dreigde mijn portefeuille op een winstje van 5 à 7 procent uit te komen. Veel meer dan de Europese beursindexen, dat wel, maar tevens veel minder dan mijn eigen langetermijngemiddelde.

2016 zou een jaar worden om snel te vergeten.

Maar zie, in de voorbije week kwamen meerdere van mijn bloeikes tot leven. Vooral dit vijftal.

Zetes. Knappe kwartaalresultaten duwden de koers naar alweer een record. Ik kocht het . . .

Verkrijg volledige toegang tot deze site met een abonnement op Mister Market Magazine.

Posted on 27 november 2016 at 16:09

Tags: , , , ,

6 reacties