Lola koopt haar vijfde aandeel

‘Ik denk erover na, zodra ik thuis ben’, zei dochter Lola dus vanuit Schotland, waar ze op vakantie was (zie n°84). Gisterenavond kwam ze thuis. Ze had vandaag één dag, want morgen vertrekt ze naar Boedapest. Ze zou die ene dag heus niet integraal aan beursdenken wijden.

Dus zei ze: ‘Een holding, zei je? Is goed.’
Ik vroeg: ‘Enige voorkeur?’

Ze keek me vragend aan. Ik rammelde dan maar opnieuw mijn lijstje van professionele beleggers af: GBL, Sofina, Brederode, Ackermans, Gimv, Bois Sauvage, Gimv, Quest for Growth, met voor elke portefeuillemaatschappij enkele bijzonderheden en kernbeleggingen. Drie kandidaten bleven over . . .

Verkrijg volledige toegang tot deze site met een abonnement op Mister Market Magazine.

Posted on 11 september 2017 at 16:53

Tags:

7 reacties