Meest recente magazine

Op deze pagina vindt u het meest recente nummer van Mister Market.

Om een magazine te kunnen downloaden*, gelieve eerst langs Inloggen te passeren.

Verkrijg volledige toegang tot deze site met een abonnement op Mister Market Magazine.

Mister Market Magazine verschijnt niet op papier. Abonnees kunnen elk nummer downloaden door op het blauwe vlak te klikken.

 • MMM n°245 van 27 juni 2024, na beurstijd

   

  Met twee eigen onderzoekjes, één indringend interview, veel quotes en nog meer tips.

 • MMM n°244 van 13 juni 2024

  Verkrijg volledige toegang tot deze site met een abonnement op Mister Market Magazine.

  ***

  In dit nummer staan ‘multibaggers’ centraal. Dat zijn aandelen die de kwaliteitskenmerken hebben om binnen een redelijke tijd te verveelvoudigen.

  Welke kenmerken?

  Welke aandelen?

  Twee heren geven ons de antwoorden.

  *

  Ten eerste Kris Heyndrikx, een Oost-Vlaming die zich in korte tijd heeft opgewerkt als Amerikaans expert van multibaggers. Heyndrikx publiceert in Wall Street zijn nieuwsbrief ‘Potential Multibaggers‘ op de razend populaire website Seeking Alpha, en onthult bij ons, in een uitgebreid interview, hoe hij die multibaggers opspoort.

  Aan de hand van 15 criteria, zo blijkt. We overlopen ze één voor één. En we vragen Heyndrikx: welke drie aandelen zijn nu, aan de koersen van vandaag, uw drie favoriete potentiële multibaggers? Benieuwd naar zijn antwoord? Misschien vindt u de namen wat verder in dit artikel.

  *

  Onze tweede centrale gast is onze eigen Waldorf, die al sinds juni vorig jaar een eigen ‘multibagger’-portefeuille uitbouwt. Ook Waldorf heeft zijn selectiecriteria. Hij houdt het op 8 kenmerken, waar hij scores geeft voor 4 nieuwe genomineerden voor zijn ‘Wally’-portefeuille. Die naam heeft hij van het vizuele ‘Waar is Wally?’-spelletje: een multibagger kan voor uw neus staan, en toch is het niet evident om hem te zien. Net als het Wally-figuurtje, dus.

  Uit de vier kandidaten koos Waldorf zijn negende Wally. Hoe zit het met de andere acht?

  *

  Hoe zit dat overigens met Waldorfs nevenstrategietje: zijn mammoetportefeuille? Prima, zouden we met een zweem van understatement zeggen: op minder dan anderhalf jaar tijd heeft dat 67% (40.000 euro) opgebracht. Met dank aan Meta, Eli Lilly, TSMC, en…. Nvidia!

  ***

  Waldorf mag ook uitleggen hoe hij, lang lang lang geleden, romantische partners zocht (én vond!), en wat die strategie gemeen heeft met zijn ‘Wally’-aanpak.

  ***

  Zanna, ons andere vaste redactielid, bespreekt zoals steeds haar tip20 van Belgische aandelen van het moment.

  ***

  We bespreken veel aandelen. Een greep: Umicore, Duolingo, MercadoLibre, Argenx, Ackermans, Topicus, Proximus, Spotify, Shopify, Colruyt, Retail Estates, Miko en Lululemon Athletica.

  ***

  En we bespreken enkele culturele pareltjes uit de jaren 70. 

Zanna’s unieke rekenblad

Zanna deelt haar excel-model waarmee ze al bijna 20 jaar lang haar portefeuille beheert volgens haar beproefd systeem. Abonnees kunnen het hier downloaden.

Verkrijg volledige toegang tot deze site met een abonnement op Mister Market Magazine.

Het Zanna-systeem in vraag en antwoord

In deze brochure beschrijft Zanna de regels van haar beleggingssysteem dat ze al sinds eind 1996 gebruikt.

Download “Zanna: de handleiding in vraag en antwoord”

Lees onze oudere nummers.