MMM n°210 van 15 december 2022

 

Verkrijg volledige toegang tot deze site met een abonnement op Mister Market Magazine.

Wat verwacht Mister Market Magazine van beursjaar 2023? En wat verwachten economen, strategen en analisten van een schare banken en beurshuizen? 

De alleroverheersende vraag, veel belangrijker dan over Poetin, Xi of eender welke centraalbankier of Elon Musk, geven we u alvast mee: welke emotie van Mister Market haalt volgend jaar de bovenhand: de angst voor verliezen of de goesting om te speculeren?

We hebben een feestelijk verlicht interview met Fred C. Kelly. U kent hem misschien niet, maar zijn inzichten zijn goud waard. Zoals, onder veel meer: ‘Koop nooit aandelen, hoe goed ze er ook uitzien, tot de koersen niet langer zakken bij slecht nieuws. En verkoop ze, hoe zonnig de toekomst ook lijkt, als ze niet langer stijgen bij goed nieuws.’

Dat is goud waard, nietwaar? Maar hoeveel is goud waard? ‘De goudprijs klimt naar 3.000 dollar per ounce’, is een van de vele boude voorspellingen in dit nummer (let wel: niet van ons).

En welke aandelen zien er dan zo goed uit? Zanna kort haar koopjeslijst in tot 9 aandelen. De lijst vindt u trouwens terug op onze blog.

De beste periode van het jaar voor aandelen loopt van 22 december tot 3 januari. Maken we ook dit jaar zo’n kerstrally mee? En welke aandelen zijn dan het meest geschikt om daaraan deel te nemen?

We geven onze mening over Galapagos, IBA, Kinepolis, Argenx, Bpost, Biocartis, UCB en nog een handvol anderen.

Posted on 30 november 2022 at 17:33

Geen reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.