MMM n°211 van 29 december 2022

Verkrijg volledige toegang tot deze site met een abonnement op Mister Market Magazine.

* Een extra dik feestnummer. Met, onder meer:

  • Quiz van het jaar. We hebben het opnieuw gepeperd gemaakt voor u, beste lezer. Los de twintig meerkeuzevragen, poets uw kristallen bol schoon voor de schiftingsvraag, en wie weet wordt u ‘Lezer van het Jaar’ (met een portret in n°212).

  • Mister Market Magazine Magnificent 7. Welke zeven aandelen gaan in 2023 de pannen van het dak koersen? U heeft gekozen, en u was met 142 dit jaar. Houd de blog in de gaten – misschien onthullen we de uitslag nog voor de publicatie van de dikke 211.

  • De 40 aandelen van het jaar. Dit is geen ranglijst van de beste presteerders noch van de favorieten, maar van de 40 Belgen die het vaakst in de pers geweest zijn. Wat was het verhaal van de top10? En hoeveel sterren geeft Zanna aan elk van de 40? 

  • De quotes van het jaar. De mooiste en meest inspirerende uitspraken van beursmeesters die in de loop van het jaar door ons werden geïnterviewd, van Roland Van der Elst over Ross Perot tot de enige echte (maar ook zeer dode) Charles Darwin.

  • De Walmaan-5. Onze Waldorf selecteerde in de voorbije twee jaar 5 buitenlandse ‘moonshots’, aandelen die tot de maan kunnen suizen. Ze suisden evenwel naar het middelpunt van de aarde. Even het vizier beter afstellen, beste Waldorf, voor een ongetwijfeld beter 2023.

  • Onze rode draad van het jaar. Jawel, het heeft met die onvermijdelijke Elon Musk te maken. En met de snoezige krullenbol Sam Bankman-Fried.

  • En natuurlijk: de 20 lievelingsaandelen, op dit eigenste moment, van Zanna.

Posted on 15 december 2022 at 17:05

Geen reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.