Zanna heeft gekocht

Beste abonnee,

De Roularta’s zijn binnen. Zanna betaalde er zonet 26,99€ per aandeel voor.

Ze heeft voorlopig te weinig cash voor een nieuwe aankoop, maar dat kan volgende maand veranderen als ze ingaat op het overnamebod van Panasonic op Zetes.
Uiteraard houden we u op de hoogte.

Vriendelijke groet en goed weekend,
Pierre.

Posted on 28 april 2017 at 09:37

Tags:

7 reacties

Comments (7)

 1. Ken Van Dyck

  28 april 2017 at 09:50

  De Roularta’s zijn ook binnen! Ik kijk al uit naar de volgende aankoop.

 2. Steven Jacobs

  28 april 2017 at 10:17

  Proficiat met de nieuwe telg binnen jullie portefeuille! Veel succes ermee.

 3. Ludo Peeters

  28 april 2017 at 15:34

  Ben Zanna gevolgd.Na Sipef en Texaf hopelijk een derde goede keuze.

 4. William Meertens

  28 april 2017 at 16:06

  We kunnen u alleen maar veel succes toewensen met uw nieuwe aankoop. Emoties dient men altijd uit te schakelen. Toch gelden voor elke regel 1 uitzondering. En voor België is dit voor mij Roularta. Kan mij totaal niet vinden in zowel hun TV, tijdschriften en wat nog allemaal aanbod. Komt daarbij nog hun agressieve houding indien je ooit wel een abo gehad hebt. Dan blijven ze jaren later nog lastig vallen als ze eenmaal je gegevens hebben. Voor mij een heel zekere niet. Maar wat de emotionele ik ook waard is. Wens ik u en iedereen van uw volgers in dit verhaal heel veel Winst toe. En dat is een welgemeende emotie.

  1. Eric Behiels

   30 april 2017 at 12:51

   100 % akkoord met de samenvatting van W Meertens en koop geen Roularta , tenslotte zie ik ook geen toekomst voor deze onderneming buiten de landsgrenzen en moet je vertrouwen hebben in de leiding van het bedrijf . Terloops ik behoud mijn Sioen aandelen .

 5. Maarten Arnou

  28 april 2017 at 22:53

  Ik kocht ze ook. Aan 26,70 toen. Mooi systeem, het ZANNA systeem. 🙂

 6. willy jespers

  2 mei 2017 at 09:04

  persoonlijk vind ik Quest for growth een betere keuze

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.